Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Depend Pants normal maat L (9st) (9st)

9st
Adviesprijs € 13.81 € 10.01
28% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
9st
Depend Pants normal maat L (9st) (9st)
Adviesprijs € 13.81 € 10.01
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Depend Verband. Comfortabel en Beschermt u tegen het Doorlekken. Depend Pants Vrouw Normaal - Large is er voor regelmatig verlies van urine en/of kleine hoeveelheden ontlasting. Depend Pants voor Vrouwen hebben een veel betere pasvorm, omdat ze speciaal op het lichaam gesneden zijn en de absorptie daar zit waar zij het specifiek nodig heeft. Door deze slimme innovatie bieden we optimale bescherming en comfort terwijl het de dunste Depend Pant ooit is! Het heeft een vochtopname van 1 liter.

Voor meer info over Depend producten, zie de advieskaart in deze link:

http://www.dependprofessional.nl/downloads/advieskaart_achmea-menzis-cz.pdf Depend is een van weinige fabrikanten die pants speciaal voor mannen en voor vrouwen heeft. Het is natuurlijk logisch dat beide seksen een eigen materiaal hebben, simpelweg omdat ze andere plaatsen plassen en omdat de lichaamsbouw anders is. Depend houdt daar rekening mee en maakt de broekjes die perfect passen bij mannen en vrouwen.

De broekjes voor mannen hebben aan de voorkant een hoger absorberend deel, zodat de man meer vochtopname heeft, daar waar hij het verliest. Bij unisex broekjes is de klacht vaak dan mannen lekkage hebben aan de voorkant in de liezen. Die voorkant was dan helemaal verzadigd. Dat probleem is met de broekjes van Depend opgelost.

Het assortiment bestaat uit de “Normaal” en de “Super” die beide een verschillende opnamecapaciteit hebben.
- De Normaal is geschikt voor het verlies van druppels tot scheutjes en een beetje meer
- De Super is geschikt voor het verlies van scheutjes tot een gedeelte van de blaasinhoud

Er zijn ook mensen die een broekje gebruiken, gewoon omdat ze dit prettig en comfortabel vinden. Wanneer ze gedurende de dag enkele scheutjes verliezen is een Normaal voldoende. Je ziet dit veel bij ouderen mensen die niet veel verliezen, maar die kiezen voor het gemak van een broekje. EAN(s): 5029053539676

Overige informatie over dit product

Merk
Depend
SKU
834639
EAN
5029053539676
Inhoud
9st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95