Glutenvrije biscuits met melkchocolade.
Ingredienten
Melkchocolade 53% (suiker, VOLLE MELKPOEDER, cacaoboter, cacaomassa, LACTOSE (melk), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanillearoma), maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk) 5%, suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur, rijsmiddelen: ammonium- en natriumbicarbonaat, zout, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur
Kan sporen bevatten van soja, lupine, amandelen, pinda's, hazelnoten en andere noten.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
Energie / kJ |
|
Energie / kCal |
|
Vetten |
|
- waarvan verzadigd |
|
Koolhydraten |
|
- waarvan suikers |
|
Vezels |
|
Eiwitten |
|
Zout |
|
Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA,
Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ)
Italie