Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Vision All Year Natural Tan Lotion (135ml)

135ml
Adviesprijs € 19.49 € 9.21
53% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
135ml
Vision All Year Natural Tan Lotion (135ml)
Adviesprijs € 19.49 € 9.21
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Voor een stralende, natuurlijke en egale bruine teint

Vision All Year Natural Tan Lotion is een perfecte zelfbruiner, die ervoor zorgt dat u het hele jaar kunt genieten van een stralende, natuurlijke en egale bruine teint. Dankzij de verzorgende eigenschappen van deze zelfbruiner voelt uw huid na gebruik ook nog eens heerlijk zacht aan, wat tevens de natuurlijke teint goed tot zijn recht doet komen. Vision All Year Natural Tan Lotion laat geen strepen achter en is geschikt voor alle huidtypes.

Vision All Year Natural Tan Lotion:

  • Laat geen strepen achter
  • Voor een natuurlijke bruine teint zonder zon
  • Met verzorgende bestanddelen

Ingrediënten
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Xylitylglucoside, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Parfum, Xylitol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Squalane, Ethylhexylglycerin, Erythrulose, Polysorbate 60, Lecithin, Linalool, Limonene, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Tocopherol, Citral.

Gebruik

  • Voor het aanbrengen het lichaam en het gezicht goed scrubben en afspoelen. Zorg ervoor dat de huid goed droog is bij het aanbrengen.
  • Breng de lotion gelijkmatig aan in ronddraaiende bewegingen om strepen te voorkomen. Breng minder zelfbruiner aan op de rug van de handen, ellebogen, knieën, enkels en buik. Niet te dicht bij de ogen aanbrengen. Vermijd wenkbrauwen en haarlijn.
  • Was de handen zorgvuldig na gebruik en vermijd direct contact met alle textiel. Goed laten drogen voor het aankleden.
  • Dagelijks gebruiken tot de gewenste teint is bereikt. Daarna 2 tot 3 keer per week herhalen.

Waarschuwing
Breng minder zelfbruiner aan op de rug van de handen, ellebogen, knieën, enkels en buik. Niet te dicht bij de ogen aanbrengen. Vermijd wenkbrauwen en haarlijn. Was de handen zorgvuldig na gebruik en vermijd direct contact met alle soorten textiel.

Overige informatie over dit product

Merk
Vision
SKU
844345
EAN
8713304949433
Inhoud
135ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95